A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Véget is ért Hamilton és Shakira kapcsolata?


Shakira és Tom Cruise, utána pedig Lewis Hamilton. Így kezdődött az énekesnő körüli híráradat. A legutóbbi információk szerint azonban újabb szereplők kerültek a történet középpontjába.


Lesifotók alapján nagyon úgy tűnik, hogy Lewis Hamilton egy ibizai kiruccanással próbál meg feltöltődni a Magyar Nagydíj előtt – írta meg a racingline.hu. A Mercedes hétszeres világbajnoka pedig nem egyedül volt a hajón, két csodaszép nő társaságát is élvezhette a nyaralása során.

Azonban a hölgyek között nem volt ott Shakira, akivel már számtalan F1 rajongó összeboronálta a 103-szoros futamgyőztest. A kolumbiai énekesnő – akinek a Gerard Piquétől való válásával tele volt a sajtó nemrégiben – az idei szezonban számos Forma–1-es versenyen megjelent, és Silverstone-ban egy szórakozóhelyen is együtt látták őt Hamiltonnal a vasárnapi futamot követően.

Hamilton Jenny Stray-jel és Eiza Gonzalezzel utazott. Az előbbi hölgy egy 20 éves norvég származású teniszezőhölgy, utóbbi pedig 33 éves mexikói színésznő, aki számos hollywoodi filmben kapott szerepet az utóbbi években. A hajón rajtuk kívül még egy neves filmrendező, Baz Luhrmann is jelen volt a feleségével, Catherine Martinnal együtt.


Eközben a Cosmopolitan egy cikkében rávilágított, Shakira egy nagyon ismert sportolóval randizhat. Az énekesnő a Miami Heat játékosával, Jimmy Butlerrel ment egy vacsorás randira Londonban szerda este. A találkozóról többen is beszámoltak, hiába próbálták a lehető legdiszkrétebben megszervezni.

A pár tagjai nem sokkal 10 óra után érkeztek meg a Novikov Restaurant & Barba, pár perc különbséggel. És ugyancsak ennyivel hagyták el a helyet hajnali fél 2-kor, tehát a jelek szerint nagyon jól érezték magukat, hogy a program az éjszakába nyúlt.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések