A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tragédia: Véletlenül ölte meg kisöccsét egy 3 éves gyerek


Mindössze egy évet élt a kisfiú


Újabb gyerekeket érintő tragikus eset történt Amerikában. Az elmúlt hetekben a borsonline.hu már többízben is beszámolt róla, hogy a kisgyermekek, amikor kibiztosított fegyvert találnak az otthonukban, akkor játszani kezdenek vele, és ebből már többször is hatalmas baj történt. Most a legújabb ügy során egy csupán 3 éves kisfiú kezébe került egy pisztoly, amivel fejbe lőtte kisebbik testvérét, aki a helyszínen belehalt a sérülésébe Kaliforniában.

Az elhunyt kissrác csupán 1 éves volt. A San Diegoi seriffhez vasárnap reggel 7:30kor futott be a vészhívás, hogy két kisgyerek fegyverrel lőtt egy helyi házban. Az 1 éves áldozat halálát néhány perccel később állapították meg.

A Mirror lap számolt be a súlyos incidensről, és kihangsúlyozták, hogy az Egyesült Államokban évente 1300 18 évnél fiatalabb gyermek veszíti életét lőfegyverek által.

További két szomorú statisztikai adatról is beszámolt a lap: az egyik az, hogy azokban a házakban magasabb a serdülőkori öngyilkosságok valószínűsége, ahol van fegyver a házban. Emellett pedig a 11-14 év közötti halálos áldozattal járó lövöldözések közel 40%-a egy barát házában következik be.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések