A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egyik pillanatban még vígan iszogatott ismerősével, a másikban már megverte és kirabolta


A rendőrök a bejelentést követő néhány órán belül elkapták az elkövetőt


Egy dömösi presszóban italozott ismerősével P. József 2023. július 16-án. Záróra után a férfi felajánlotta cimborájának, hogy hazakíséri, így gyalog indultak útnak. Néhány utcával arrébb az elkövető minden előzmény nélkül arcon ütötte ismerősét és a mobiltelefonjai átadására szólította fel, aminek a sértett eleget is tett - írta a police.hu.

Egy dömösi presszóban italozott ismerősével P. József 2023. július 16-án. Záróra után a férfi felajánlotta cimborájának, hogy hazakíséri, így gyalog indultak útnak. Néhány utcával arrébb az elkövető minden előzmény nélkül arcon ütötte ismerősét és a mobiltelefonjai átadására szólította fel, aminek a sértett eleget is tett. Ezután P. József folytatta az ütlegelést, és azzal a feltétellel küldte haza az áldozatot, hogy később visszatér hozzá, és egy cigarettát is visz. Erre azonban már nem került sor, mert időközben a rendőrség tudomást szerzett az esetről, és közbeavatkozott.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság munkatársai – a bűnügyi és a rendészeti szakterület együttműködésének köszönhetően – néhány órán belül elfogták a tettest, rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A rendőrök kezdeményezték, hogy az ügyészség tegyen indítványt a dömösi lakos letartóztatására.

A két mobiltelefonból egyet a rendőrök megtaláltak, és vissza fogják adni a sértettnek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések