A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tom Cruise végre reagált a róla keringő, bizarr pletykára


A színész reagált a hajmeresztő hírre, amely bejárta a világot – írta meg a Hirado.hu.


A 61 éves Tom Cruise inkább a projektjeire koncentrál interjúiban, a magánéletéről szóló pletykákra pedig ügyet sem szokott vetni.

A közelmúltban azonban a Mission: Impossible – Leszámolás rendezője, Christopher McQuarrie elárulta, hogy Tomnak gyakran tesznek fel egy bizonyos kérdést az interjúk alatt, amit bár rendre megcáfol a színész, mégsem csitul a pletyka.

„Egyszer megkérdeztem Tomot a legfurcsább történetről, amelyet valaha hallott magáról, mire azt válaszolta, hogy az évek során valahogy elterjedt a pletyka, miszerint a stábtagok, akikkel együtt dolgozik, nem nézhetnek a szemébe. Ez egyszerűen nem igaz, és Tom is állandóan cáfolja, és most én is megerősíthetem, hogy semmi valóságalapja nincs” – mesélte a Times magazinnak a rendező.


A pletyka azután kapott szárnyra, hogy napvilágot látott 2020 karácsonya közeledtével az a hangfelvétel, amelyben Tom Cruise magából kikelve kiabál új filmje, a Mission: Impossible Leszámolás stábjának tagjaival, amiért megszegik a világjárvány miatt hozott biztonsági előírásokat.

Ez volt az első szuperprodukció, amelyet a Covid–19 alatt forgattak nagyon szigorú szabályok betartásával. Cruise azért borult ki teljesen, mert munkatársai veszélyeztették a produkció elkészültét. A meg nem válogatott szavak miatt a sztár megszólalását nem idézzük, az a lényeg, hogy kilátásba helyezte: bárki azonnal repül, aki nem figyel oda a szabályokra.

„Mindez nagyon bonyolult és nagyon bizonytalan időszakban történt. Azért harcoltunk, hogy életben tartsuk a szakmát, hogy az embereknek legyen munkájuk, hogy működjenek a stúdiók meg a mozik, ahogyan most is tesszük. Örülünk, hogy szinte mindenki megértette, mi volt ezzel a cél” – mondta Christopher McQuarrie.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések