A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Részegen száguldozott egy autós az Árpád hídon, majd a szalagkorlátnak hajtott: a rendőrök az egészet videóra vették


Az Árpád híd tragédiája sem riasztja el az ámokfutó sofőröket: egy ittasan vezető szabálytalan sofőrt kaptak el a rendőrök a budai oldalon lévő lehajtón, miután szalagkorlátnak csapódott. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2023. július 21-én fél 11 körül civil rendőrautóval járőröztek a Róbert Károly körúton, amikor a Teve utcánál arra lettek figyelmesek, hogy mellettük, a jobbra kanyarodó sávban nagy sebességgel megelőzi a kocsisort egy fehér Opel. A rendőrök követték a gépjárművet, amelyik a Szentendrei úti felüljárón megcsúszott, és többször a szalagkorlátnak csapódott.

A szabálytalan sofőr egy civil rendőrautót előzött ki, így őt a baleset után azonnal elfogták, előállították, és bevonták a jogosítványát.

A járőrpáros a baleset után igazoltatta az Opel vezetőjét, akiről kiderült, hogy ittas, illetve a megengedett 70 km/h helyett 101 km/h-val közlekedett, így őt elfogták és mintavételre előállították. A baleset során sem az autó vezetője, sem az utasa nem sérült meg. A 36 éves sofőr vezetői engedélyét a kerületi rendőrök bevonták és járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.

Még egy hónap sem telt el azóta, hogy egy szabályosan közlekedő biciklist halálra gázolt egy ámokfutó autós, aki spontán gyorsulási versenyt tartott az Árpád hídon, de úgy látszik sem az eset, sem pedig a rendőrök jelenléte nem riasztja el a hasonló sofőröket.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések