A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Perli orvosait egy nő, akit rábeszéltek a nemátalakításra


Egy texasi nő egymillió dollárt követel az orvosoktól, akik 17 éves korában tesztoszteront adtak neki, és az elfuserált nemátalakítással tönkretették a testét – közölte a Daily Mail nyomán a Mandiner.


A 21 éves Soren Aldaco azt állítja, hogy autista, amikor orvoshoz fordult, zavarodott, depressziós volt, mindentől szorongott. Austinban viszont nem a lelki problémáival foglalkoztak, hanem valósággal rábeszélték, hogy „váljon fiúvá”, szedjen nemi hormonokat, majd később távolítsák el mindkét mellét.

Keresetében most arról ír, hogy az orvosok inkább „ideológusokként” viselkedtek, nemváltásra ösztökölték anélkül, hogy felvilágosították volna az alternatívákról, és „visszafordíthatatlanul elcsúfították, és rokkanttá tették” őt.

A műtét következtében „a mellbimbói szó szerint leváltak a mellkasáról”. Nem lesz képes szoptatni, és állítólag terméketlen is lehet. Felismerve a helyzet súlyosságát, pénteken bírósághoz fordult, esküdtszéki tárgyalást és több mint egymillió dollár kártérítést kér.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések