A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

MCC Feszt 2023: száz színpadi program, sztárfellépők


Több mint száz színpadi programmal várják július 27–29. között az érdeklődőket az esztergomi MCC Feszt 2023-ra, ahol mások mellett miniszterek, politikusok, közéleti személyiségek, politikai elemzők, művészek, építészek lépnek fel.


A Mandiner beszámolója szerint a fesztivál alapvetően ingyenes, egyedül a legnagyobb koncerteknek helyet adó MCC-sziget az, ahová csak karszalaggal lehet bemenni. A rendezvény helyszíne a tavalyihoz képest tovább bővül térben és programokban egyaránt.

A fesztivál mottója: „Hangot adunk a tehetségnek”. Színpadjain öt idősávban zajlanak majd a rendezvények. Az előadók között lesznek mások mellett miniszterek, politikusok, közéleti személyiségek, politikai elemzők, művészek, építészek.

Esztergomba érkezik például Sebiastian Kurz korábbi osztrák kancellár és Michael Knowles amerikai konzervatív politikai kommentátort is.

A színpadon vitákra is lehet számítani: Litkei Máté, a Klímapolitikai Intézet igazgatója, Schiffer András ügyvéd, az LMP volt frakcióvezetője, Kanász-Nagy Máté, az LMP frakcióvezető-helyettese és Kaderják Péter, a Zéró Karbon Központ vezetője például az akkumulátorgyártásról ütköztetik majd álláspontjaikat.

Ugyanakkor könnyűzenei programok is leszenek. A teljesség igénye nélkül: Ákos-, Irie Maffia-, Balkán Fanatik-, Bagossy Brothers Company-koncertet is hallhat a közönség.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések