A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Négyen sérültek meg a 86-os úton, amikor egy őz csapódott egy autóba


Esélye sem volt a Kisunyomnál haladó litván sofőrnek elkerülni a balesetet, amikor a vele szemben érkező autó elütött egy őzet és az állat berepült az ő autójába.


Súlyos balesetet szenvedett egy litván család négy tagja Magyarországon, amikor a 86-os úton Kisunyom közelében egy őz törte át a szélvédőjüket – írta a 112press.

A portál úgy tudja, hogy a balesetet szenvedett autóval szemben haladt egy magyar kocsi, amely elütött egy, az útra kirohanó őzet. Az állat belecsalódott a litván család autójába, átszakította a szélvédőt, átrepült az elöl ülő felnőttek között, és a hátsó üléstámlába vágódott, a két, szabályosan bekötött gyerek közé.

Az autót vezető férfi súlyos szemsérülést szenvedett, a nőt és a gyerekeket a szilánkok sebesítették meg.

Az őzet a másik sávban elütő autó sofőrje visszament megkeresni a rendszámát, majd elhajtott – ami elég nagy hiba volt tőle, és rosszul is járhat, mert egyébként nem vonták volna felelősségre egy ilyen balesetért. A 112press még arról is írt, hogy a baleset után az éjszakai közlekedésben a rendőrségi útzár több autós számára is nehezen megoldható kihívást jelentett, valaki például épp csak nem ütötte el a forgalomirányítót, más pedig kikerülte az útzárat és hajtott volna tovább egyenesen, de olyan is volt, aki úgy kezdett tolatni, hogy majdnem belefarolt a mögötte érkező nyerges vontatóba.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések