A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kiugrott a rendőrök elől a kilencedik emeletről egy szombathelyi férfi


Kiugrott a rendőrök elől egy szombathelyi panel kilencedik emeletéről egy férfi szerda délelőtt, adta hírül a Nyugat.hu. 

A 33 éves férfi belehalt a súlyos sérüléseibe. A lap úgy tudja, hogy nem volt különösebb oka a menekülésre, egy kisebb értékű lopás elkövetése miatt keresték fel a rendőrök a férfit, aki ahogy meglátta a járőrpárost, átlépett az erkélyen.

Információk szerint egy járőrpáros csengetett be a lakásba, az ajtót a lakás tulajdonosa nyitotta ki, de a rendőrök nem vele akartak beszélni. A járőrök által keresett férfi a lakásban tartózkodott és teljesen érthetetlen módon a rendőrök láttán átlépett az erkély korlátján és a mélybe zuhant.

Úgy tudják, hogy a férfi pár hónapja szabadult a börtönből. A fiatal korában eredményes sportolót először 18 évesen vitték bele egy rablásba, amiért komoly börtönbüntetést kapott, majd szabadulása után újabb törvénysértést követett el, amiért ismét leülte a büntetését. Információnk szerint most egy kisebb volumenű eset miatt keresték, de a férfi inkább a halált választotta.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések