A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kitálalt a szomszéd az arcátlan Harryről és Meghanról


A sussexiek elhajtották idős szomszédjukat, aki csupán köszöntőajándékot vitt a kaliforniai Montecitóba költözött párnak – írta meg a hirado.hu


Nem sokkal azután, hogy a 38 éves Harry herceg és felesége, az egykori színésznőből lett hercegné, a 41 éves Meghan Markle királyi kötelezettségeiket hátrahagyva Amerikába költöztek, pontosabban a kaliforniai Montecitóba, az ottani hagyományoknak megfelelően, szomszédjuk üdvözlőajándékkal indult köszönteni az új lakókat.

Frank McGinity, egy 88 éves amerikai haditengerészeti veterán orrára azonban képletesen rá lett csapva az ajtó. A férfit még a kapuban megállította a hercegi pár biztonsági csapta, akik közölték a veterán katonával, hogy Harry és Meghan nem kíváncsiak az ajándékra.



„Van egy nagy házam Harry és Meghan birtoka mellett. Ők a régi McCormick-birtokon laknak. Egyik nap, nem sokkal azután, hogy beköltöztek, elindultam, hogy üdvözlő apróságot vigyek nekik, de nem érdekelte őket. A kapunál álló biztonsági őr elhajtott, pedig csak próbáltam barátságos lenni."

Harry és Meghan kilenc hálószobás, 16 fürdőszobás ingatlanban él 4 éves fiukkal, Archie Harrison Mountbatten-Windsorral és 1 éves kislányukkal, Lilibet Diana Mountbatten-Windsorral.

Egy bennfentes nemrég elárulta, hogy a sussexi pár éppen a költözést fontolgatja, sőt már több ingatlant megnéztek egy bizonyos környéken.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések