A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Két órán át lövöldöztek egymásra az afgán migránsok Hajdújáráson (Videó)


Hétfő este sorozatlövésekről érkeztek jelentések a szerbiai Hajdújárásról. 

A beszámolók szerint a migránsok bevonultak egy lakott ház udvarában található melléképületbe, ahonnan lövéseket adtak le a kiérkező rendőrökre is. A környék lakói bezárkóztak a házakba, és többen a földön fekve várták a fejleményeket – írja tudósításában a Pannon RTV. A portálnak nyilatkozó szemtanú tegnap este azt elmondta: félnek, hogy a lövések eltalálhatnak valakit a lakosok közül is. 

A szerb belügyminisztérium hivatalos közleményéből kiderült: egy ember meghalt, kettő pedig megsérült a tegnap esti hajdújárási lövöldözésben. Mint fogalmaznak, a hatóság emberei a bejelentést követően azonnal a helyszínre vonultak és átvizsgálták a terepet. 

A település külterületén, az autópálya közelében egy afgán állampolgár holttestére bukkantak. 

Mellette afgán társa feküdt, aki könnyebb sérüléseket szenvedett. Később kiderült: a kórházban is ápolnak egy afgán sérültet.

A rendőrségi közlemény hangsúlyozza: szerbiai állampolgár nem sérült, és nem is volt közvetlen veszélyben a lövöldözés során. A Pannon RTV a reggeli órákban a Hajdújáráson járt, ahol vérfoltokat találtak az összecsapás helyszínén. 


A helyiektől megtudták, a lövöldözés valamivel este kilenc óra után történt és mintegy két órán át tartott. A rendőröket azonnal riasztották, akik a helyszínre érkeztek, de az erősítés megérkezéséig nem intézkedtek. Bojan Soralov észak-bácskai körzetvezetőtől a Pannon RTV munkatársai megtudták, hogy nemcsak Hajdújáráson, hanem Nagykikindán, Palicson, Horgoson és Szabadkán is lövöldöztek a migránsok.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések