A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Jakab kiborult: Én 2019-ben nem ezért kampányoltam az ellenzék mellett!


A Parizeres árulásról ír a Facebookon. 

„Egy tegnapi DK-s közlemény szerint Miskolc ellenzéki vezetése azon gondolkodik, hogy a várost a Fidesszel közösen, nagykoalícióban kellene vezetni. 

Én 2019-ben nem ezért kampányoltam az ellenzék mellett! Azért küzdöttem, hogy elzavarjuk a fideszes rablókat, akik nyakra főre lopták a város pénzét. A választáson le is győztük őket. Kiütéses győzelem volt. Most meg az ellenzék azon gondolkodik, hogy ezekkel a fideszes senkiháziakkal kéne együtt vezetni Miskolcot?

Persze voltak már előjelek: az ellenzék és a Fidesz együtt szavazta meg, hogy az egyházak ingyen kapjanak iskolákat, óvodákat a várostól egymilliárd forinttal rövidítve meg Miskolcot. 

Együtt szavazták meg azt is, hogy az önkormányzat adja át az Orbán-maffiának a város viziközmű-vagyonát. Legutóbb az derült ki, hogy az ellenzéki vezetés az Orbán-kormány egykori államtitkárától kér közlekedési tanácsokat napi (!) 317 ezer forintért. Lényegében a miskolci ellenzék már most is együtt vezeti a várost a Fidesszel. És ez úgy tűnik nem a véletlen műve. 

Ez fegyverletétel a tolvajok előtt. Az ellenzék elárulta azokat a miskolciakat, akik 2019-ben egy Fidesz-mentes városra szavaztak. A Nép Pártján ezért új ellenzéket épít! Igazi ellenzéket, amelyik nem alkuszik a Fidesszel, hanem küzd ellene a végsőkig!”

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések