A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hazafiak a helyszínen üzentek a pride-nak: Nem kell az óvodákba buzipropaganda!


Míg a Hősök terén örömködik a pride-os menet, közben ellentüntetés is zajlik a homoszexuális felvonulás, magamutogatás ellen.

A menet él elérte a Dózsa György utat. A tömeg karneváli hangulatban vonul a Szépművészet Múzeum előtt a Hősök terén. Bal kéz felől a Dózsa György úton fekete molinót feszítettek ki STOP LMBTQ Pedofília – felirattal.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom a molinó előtt sajtótájékoztatót tart.


HVIM: Mentális betegséggel küzdő emberek vonulgatnak

Kónya Dorka szóvivő nyitotta meg a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom sajtótájékoztatóját a Dózsa György úton. Barcsa Turner Gábor a HVIM társelnöke azt mondta, a felvonulás Budapesten nem olyan mint Nyugat Európaban, mert ott „még több a szeméremsértes és a vallasgyalázás”.

Mentális betegséggel küzdő emberek vonulnak – fogalmazott. Ezt önmagában problémának tekinti. A HVIM, a Betyársereg és a Magyar Ellenállas is folytat ellendemondtrációt a szombati felvonulás ellen.

Kónyi-Kis Botond
szerint tarsadalomromboló politikai lobbitevékenység zajlik. Ez nem egyetlen napba sűrűsödik, hanem egész évben folyik, és három csapásiranya van szerinte.

Az első a transzlobbi, a másik a gyermekek érzékenyítése, ami szerintük a tudat befolyasolását jelenti, harmadszor: a mélyállamiság kereteit teremtik meg sokszázmilliós külföldi tamogatásból olyan szervezetek, mint a Háttér Társaság.

Szerinte sok terület van, a magyar jogban, amit módosítani kell még, noha örülnek a „gyermekvédelmi törvény bevezetésének”.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések