A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elton Johntól kértek segítséget Kevin Spacey védői a szexuális zaklatási perben


Folytatódik Kevin Spacey szexuális zaklatási pere: a színész védői Elton Johnt és férjét hívták fel, hogy segítsenek a bíróságra került színésznek – számolt be a Liner.


John rövid ideig videokapcsolaton keresztül jelent meg a londoni bíróságon Monacóból, miután férje, David Furnish azt vallotta, hogy Spacey nem vett részt a windsori otthonukban tartott éves partin abban az időben, amikor a vádló szerint szexuálisan zaklatták egy autóban – írják.

A portál szerint az egyik vélt áldozat állította, hogy Spacey társaságában ment el a White Tie & Tiara Ballra 2004-ben vagy 2005-ben, amikor a színész olyan erővel markolta meg az ágyékát, hogy majdnem leszaladt az útról autójával. Furnish alátámasztotta Spacey saját vallomását, miszerint csak 2001-ben vett részt az eseményen. Furnish azt is elmondta, hogy átnézte a partin készült fényképeket a 2001 és 2005 közötti időszakból, és Spacey csak abban az egy évben szerepelt a képeken.

Az zenész és férjének vallomása után az állítólagos áldozat kijelentette, „lehet, rosszul írta le az évet”, de nem felejtette el az esetet, mert „elállt tőle a lélegzete” és „vezetés közben majdnem összetörte az autót” – írják.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések