A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Balliberális megmondók: Besz*rt, bekokainozott, berúgott miniszterelnöke van az országnak (videó)


Besz*rt, bekokainozott, berúgott miniszterelnöke van az országnak – elszabadultak az indulatok a Kötöttfogásban. A Magyar Hang Kötöttfogás című műsorának legújabb részében Csintalan Sándor, Dévényi István, Balogh Gábor és Pulai András fejtették meg a világot terhelő politikai eseményeket.

Igencsak eklektikusra sikerült összehozni az adást, ugyanis a műsorban többek között szóba került Svédország NATO csatlakozásának kérdése, a Libri és a könyvfóliázás körül kialakult anomáliák, valamint szó esett az akkumulátorgyárakról és a balatoni árakról is – írja összefoglalójában a Mandiner.

Pulai András szerint a svédek NATO-csatlakozásának ügyét a magyar kormány nem másra, mint zsarolásra használta.

A baloldali elemző szerint az figyelemre méltó, hogy a „török vezetés elfelejtett a magyar vezetésnek szólni arról, hogy most fogunk fordulni srácok”. Pulay szerint az orosz ügy kapcsán is többször előfordult már ilyen, úgy látja, hogy Oroszországgal együtt ment Magyarország, és az elemző szerint a Kreml honlapjáról kellett megtudnunk, hogy mi a döntés.  „Így működik a magyar kormány” – fogalmazott Pulai. Az elemző szerint Magyarország szuverenitását a kormány egy tál ezüstért elosztogatja.

Csintalan Sándor is megszólalt az témában, elmondta, hogy az orosz érdek diktál a magyar külpolitikában. „Szuverenitás ide, szuverenitás oda, ha Lukasenka szuverenitása és egy uniós tagállam szuverenitása között kell választani, akkor ne legyen kétségünk,  Orbánnak a Lukasenka szuverenitása sokkal biztonságosabb hosszú távon, mint bármilyen más szuverenitás” – fogalmazott.

„Ennek az embernek az arcán van a rémület” – mondta Orbánról Csintalan, majd hozzátette, hogy akinek „a Hadházy-Orbán diskurzusban az tűnt fel, hogy ő rókázott, és nem az, hogy eszementen beszart, vagy bekokainozott, vagy berúgott miniszterelnöke van az országnak, az nem érti, hogy itt mi történik”.

A műsort a nagyokat mondó levitézlett, díszes kompániával az alábbi videón megnézheti, akit érdekel: 


Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések