A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Áramütés végzett áramütés miatt tüntető emberekkel Indiában


Áramütés végzett 15 emberrel az indiai Uttarakhand államban egy szennyvíztisztító-telepnél, ahol nagyobb tömeg gyűlt össze egy munkás előző este történt, szintén áramütés okozta halála miatt.


Miután egy 27 éves munkás kedd este a műszak végeztével nem tért haza a Csamoli körzetben lévő szennyvíztelepről, családja más falusiak segítségével egész éjjel kereste, végül reggel találták meg áramütéstől megégett holttestét a munkahelyén. Reggelre gyakorlatilag az egész falu összegyűlt a helyszínen, és azzal fenyegetőztek, hogy nem engedik elvinni a holttestet, amíg az állami tulajdonban lévő üzem nem fizet kártérítést a családnak.

A tüntetők és a baleset kivizsgálására a helyszínre érkező hatósági emberek közül sokan megfogták az üzem bejáratához vezető fémkorlátot, amelybe műszaki hiba miatt ugyancsak áram került, és tizenöten – köztük a helyi rendőrőrs vezetője és három biztonsági őr – holtan estek össze, további 11 ember égési sérüléseket szenvedett, közülük kettő állapota válságos.

A hatóságok ígéretet tettek a tömegtragédiát okozó műszaki hiba azonnali elhárítás

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések