A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A lengyelek majdnem meglincseltek négy migránst, amiért kislányokat fogdostak egy uszodában (Videó)


Július 15-én, szombaton a bytomi városi uszodában négy olyan külföldit próbáltak meglincselni, akik „társadalmilag elfogadhatatlan magatartást” tanúsítottak volna kiskorúakkal szemben a bytomi városi uszodában – közölte vasárnap a bytomi rendőrség. Az egyenruhás beavatkozásokról készült videó felkerült az internetre. 


Szombaton délután 5 óra körül Bytomban, a Wrocławska utcai városi uszodában az ott tartózkodók megpróbáltak meglincselni egy több férfiból álló csoportot.

„Ott tényleg be kellett avatkoznunk. Bejelentés érkezett hozzánk egy férficsoport kiskorú gyerekekkel kapcsolatos nem megfelelő viselkedéséről – erősítette meg Lenkiewicz Anna komm, a bytomi Városi Rendőr-főkapitányság munkatársa.


A rendőrök gyors reagálása ellenére a helyiek maguk fogták el a gyanúsítottakat, és próbálták megbüntetni őket. A rendőrség ezt nem engedte meg nekik. Dulakodás és kiabálás volt. A beaatkozó rendőrök könnygázt használtak, hogy megakadályozzák az agresszió fokozódását.

„A tömeg érzelmesen reagált az inidensre. Az eset következtében négy pedofíliával gyanúsított személyt vettünk őrizetbe – ezek 18 és 48 év közöttiek – tájékoztatott a rendőrség.

A rendőrség szerint külföldiek állapolgárokról van szó.

"Az ügyészi eljárást holnapra tűzték ki"  – tették hozzá.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések