A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A körülményekhez képest jól érzi magát Reviczky Gábor


Hétfőn kapja meg a negyedik kemoterápiás kezelést Reviczky Gábor, aki a Blikknek mesélt arról, hogyan viseli a terápiát.


A Kossuth-díjas színművész egyedül, autóval jár a kórházba. A körülményekhez képest jól viseli a mellékhatásokat, de azt már észrevette, hogy kopni kezdett az arcszőrzete.

A hetvennégy éves művész év elején először a Blikknek vallott arról, hogy prosztatarákot diagnosztizáltak nála, majd azt is elmondta, hogy áttétek alakultak ki többek között a csonjtjaiban. Emiatt első körben hat kemoterápiát írtak ki neki az orvosok, aminek már túl van a felén és azóta egy vérvizsgálaton is átesett.

Hogy avult-e az állapota, csak a következő vizsgálatok után derül majd ki. Elmondása szerint jól viseli a kezelést, legfeljebb aznap, amikor megkapja az infúziót, kicsit fáradékonyabb.

Reviczky Gábor az állapota ellenére fáradhatatlanul dolgozik, folyamatosan forgat, szinkronizál, a munka közben pedig egy perc pihenőre sincs szüksége – állította a lapnak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések