A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A globális magánhatalmak által túszul ejtett Uniós vezetés Európa anyagi kirablásán dolgozik


„A földrészünkön tomboló szellemi megszállottság előidézése Európa lelki kirablásának az eszköze"


Európa a támadások célkeresztjében áll, napjainkra a globális magánhatalmak politikai értelemben túszul ejtették az Európai Unió vezetését, amely nem az európai érdekeket képviseli a külvilágban, hanem magánhatalmak érdekeit az európai tagállamokkal és lakosságukkal szemben – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Magyar Református Egyház Közös Zsinatán pénteken, Budapesten.

Értékelése szerint ami Európában és Európával pénzügyi, gazdasági és energetikai területen történik, az nem más, mint Európa anyagi kirablásának, az európai emberi, természeti és gazdasági erőforrások Európán kívüli érdekek számára való becsatornázásának és kiszivattyúzásának előkészítése.

A földrészünkön tomboló szellemi megszállottság előidézése Európa lelki kirablásának az eszköze, ha ez a terv sikerül, akkor az európai demokráciát fenntartó európai középosztály pillanatok alatt összeomolhat, és vele együtt összeomlik a parlamentáris demokrácia európai rendszere is – vélekedett.

Belföld
 ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések