A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Zelenszkij bejelentette: tábornokai sikerekről számoltak be, orosz állásokat fognak áttörni


Az ukrán elnök ma esti beszédét közöljük. 


A mai napon a személyzettel megbeszélést tartottam. A legfontosabb jelentések a legfontosabb és legforróbb operatív pontoknak a (Hortytsia és Tavria) parancsnokaitól érkeztek.

A harcok hevesek, de haladunk előre, és ez nagyon fontos. Az ellenség veszteségei pontosan olyanok, amilyenekre szükségünk van. Bár az időjárás kedvezőtlen ezekben a napokban - az esőzések megnehezítik a feladatunkat - harcosaink ereje még mindig eredményt hoz, és köszönöm mindenkinek, aki most harcban van, mindenkinek, aki támogatja harcoló dandárainkat az érintett területeken.

Szirszkij és Tarnavszkij tábornokok ma beszámoltak a már elért sikereinkről, a front azon pontjairól, ahol erősítésre van szükségünk, és azokról az akciókról, amelyekkel újabb orosz állásokat törhetünk át.

Köszönet a mieinknek minden ukrán zászlóért, amely most visszatér az őt megillető helyre az újonnan megszállt terület falvaiban! Köszönjük a cserealapunk jelentős feltöltését is!

Elhangzott a főparancsnok beszámolója az általános helyzetről, valamint a Belügyminisztérium és az Ukrán Biztonsági Szolgálat jelentése a megszállt területen hozott stabilizációs intézkedésekről. Nagyon aktívan dolgozunk a szükséges fegyverek és lőszerek szállításán. Volt egy hírszerzési jelentés is az ellenség lehetőségeiről. Fenntartjuk és megerősítjük operatív dominanciánkat. Különösen hálás vagyok Bahmutnak, mivel fokozzuk az ellenőrzésünket ezen a területen.

Dicsőség mindenkinek, aki Ukrajnáért harcol!
Hiszünk a győzelemben. El fog jönni!
Dicsőség Ukrajnának!

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések