A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Védjük meg a balliberális lejáratással szemben Böjte Csaba testvért és gyermekmentő hálózatát!


A Nobel-békedíjra jelölt, ezernyi erdélyi gyermeket krisztusi útra vezető, sikeres keresztény gyermekvédő  intézmény-hálózatot vezető,  Böjte Csaba testvér elleni hazug balliberális lejárató kampányt bebuktatta Füssy Angéla, a PS bátor és okos újságírója ezzel a leleplező tényfeltáró cikkel – hívja fel a figyelmet Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd. 


Alább az ügyvéd állásfoglalása:

Böjte Csaba és aki kiáll mellette (különösen  most Füssy Angéla oknyomozó patrióta újságíró) számíthat a Nemzeti Jogvédő Szolgálat jogi támogatására, mivel a Csaba testvér munkássága elleni sátáni támadások egy tőről fakadnak az Isten-Haza-Család elleni háttérhatalmi rontással.

A hamis vád hazánkban is üldözendő bűncselekmény, ezért aki gerjeszti és terjeszti Csaba testvér és intézménye elleni aljas hazugságokat büntetőeljárással kell számoljon.

Én is aláírtam a Csaba testvér melletti petíciót és támogatom a kiállást mellette  akiért tűzbe teszem a kezem.

1995 óta ismerem Őt, láttam honnét indult, mit és hogyan ért el a Jóisten kegyelme által, nem kérdés, hogy teljes mellszélességgel ki kell állni mellette minden keresztény, nemzeti magyarnak !

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések