A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A DK bejelentette, hogy Paál Gézát indítja Csepelen polgármester-jelöltjeként


A Demokratikus Koalíció közölte, hogy a csepeli választókerületi elnökét, Paál Gézát indítja Csepel polgármester-jelöltjeként a 2024-es önkormányzati választásokon. 


Paál Géza informatikus, üzemmérnök, vállalkozó, két fia van. 27 éve él Csepelen. Alapítása óta a Gyurcsány-párt tagja, megalakulásától 2015-ig a helyi szervezet alelnöke, jelenleg az elnöke, illetve a DK választókerületi elnöke is.

„A Demokratikus Koalíció biztos abban, hogy közéleti tapasztalatai, a helyi problémák közvetlen ismerete Paál Gézát teszik a legalkalmasabbá arra, hogy polgármesterként vezesse Csepelt 2024-től. Sok sikert kívánunk ahhoz, hogy Paál Géza vezetésével Csepel többé váljon, mint egy fővárosi kerület!" – írta a DK.

2019-ben Csepelen még párbeszédes jelölt indult ellenzékiként, de nem nyert. Ő amúgy azóta DK-s lett, de most nem ő indul.

Májusban hét ellenzéki párt képviselői ültek le az ellenzék elmúlt egy évéről beszélgetni, de láthatóan elég különböző a stratégiájuk a következő választások előtt, ha van egyáltalán.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések