A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szabó Timike: Ezek a gazemberek a kormányban konkrétan veszélyeztetik a magyar dolgozók életét


Csak a szokásos, a Facebookon ordibál Kabul Rózsája. 


„Új, 500 milliárdos kínai akkumulátoripari beruházást jelentett be Szijjártó Péter. A kínai gyárról 2 dolgot lehet tudni:

1. eddig gyerekmunkával bányászott kobaltot használt Afrikában.

2. Eddig csak a Demokratikus Kongóban, Zimbabwéban és Indonéziaban dolgoztak, de a magyar külügyminiszter mindenkit megnyugtatott: ott MINDEN szabályt betartottak.

Ez akár vicces is lehetne, ha nem lenne ennyire rémisztő és felháborító.

Tekintettel a néhány héttel ezelőtti iváncsai akkugyárban történt mérgezésre, amikor több tucat dolgozót kórházba szállítottak, vagy a koreai SungEel bátonyterenyei akkufeldolgozójában egy hete történt a tűzesetre, vagy ugyanitt arra a szintén nemrég történt esetre, amikor a mérgező, rákkeltő anyagok miatt maguk a hatósági ellenőrök lettek rosszul a gyárban, vagy éppen a jászberényi akkugyárban 2021-ben történt tűzesetre, amikor 10 városból 80(!) tűzoltó küzdött a lángokkal - minden okunk megvan a bizakodásra.

Eggyel komolyabban: ezek a gazemberek a kormányban nem csak a környezetünket, ivóvizeinkez és termőföldjeinket teszik tönkre az ázsiai akkugyárakkal, de konkrétan veszélyeztetik a magyar dolgozók és a gyárak környékén élők egészségét, életét. Elég volt az ország kiárusításából, elég volt Magyarország ökogyarmatosításából! Ez annyira irracionális és nonszensz, hogy normáliis és jóérzésű ember ilyet a saját országával biztosan nem csinál." - írja Szabó Tímea.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések