A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Liz Truss szerint nem volt vicces, hogy egy salátához hasonlították


Nem igazán találta viccesnek Liz Truss volt brit miniszterelnök azt, hogy egy fejessalátához hasonlították, írja a Politico. „Nem hiszem, hogy különösebben vicces volt, szerintem gyerekes" – mondta Truss az ír RTÉ műsorszolgáltatónak, miután kifakadt az interjúkészítőre, amiért egyáltalán feltette a kérdést. 


Szerinte már a témát felhozni sem túl tisztességes.

Liz Truss szerint gyerekes volt, hogy kormányfői karrierjének hosszát egy saláta élettartamához hasonlították – derült ki a brit politikus a Politicónak adott interjújából.

Truss arra reagált, hogy rövid kormányfői szerepvállalása végén a brit Daily Star élő stream műsort indított, amelyben egy fejessaláta mellé helyezték Truss képét, hogy nyomon követhessék, melyik bírja tovább: a saláta, vagy Truss miniszterelnöki karrierje. Az ötletet az Economist egyik cikke adta, amelyben arról írtak, hogy ha megnézzük, mennyi idő telt el Truss kinevezésétől addig, hogy a kabinetje által benyújtott adócsökkentési program hatására a font árfolyama összeomlott, és levonjuk belőle a királynő halála miatt elrendelt gyásznapokat, éppen 45 nap jön ki, ami pont egy saláta élettartama.

Truss a Politicónak kifejtette, hogy nem csak a hasonlat gyerekes, de az újságíró részéről is méltatlan feltenni neki egy kérdést ezzel kapcsolatban.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések