A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Letartóztatták a "francia" futballistát, miután halálosan megfenyegette volt párját


A Fulham futballistáját, Issa Diopot letartóztatták Franciaországban, miután azzal vádolták, hogy "többször halálosan megfenyegette" volt élettársát. 


A 26 éves középhátvédet vasárnap tartóztatták le szülővárosában, Toulouse-ban, a Pullman Hotelben.

A Fulham védőjét Jean-Jaures körzetében vették őrizetbe, miután a vádak szerint "többszörösen halálosan megfenyegette" 29 éves volt élettársát a "válási kifizetések" miatt.

Egy hivatalos forrás a helyi La Depeche újságnak nyilatkozott: "Azzal gyanúsítják, hogy többször megfenyegette 29 éves élettársát, akitől külön él."

"Válásuk, amely hónapokkal ezelőtt kezdődött, konfliktusos légkörben zajlik".

Az állítólagos áldozat állítólag "nagy összegeket követelt, amelyeket Issa Diop nem volt hajlandó kifizetni neki".

A La Depeche arról számolt be, hogy "a helyzet annyira feszült", hogy Diop "megemlítette annak lehetőségét, hogy határozatlan időre megszabaduljon tőle".

Az újság megjegyezte, hogy Diop "már elismerte a tények egy részét, kijelentve, hogy szavai és fenyegetései nem voltak komolyak".

A nő a múlt héten tett feljelentést, de a nyomozóknak a hétvégéig kellett várniuk Diop letartóztatásával, amikor a férfi megérkezett az Egyesült Királyságból.

Jelenlegi jogi státusza - "letartóztatásban" - lehetővé teszi a rendőrség számára, hogy 24 órán át fogva tartsa, de a bíró meghosszabbíthatja a fogva tartását - írja a The Sun.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések