A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hatalmas vérontás várható: indulnak Kadirovék a Wagner lázadói ellen


Minden, ami történik, kés a hátba és igazi katonai lázadás - Kadirov. 


Ramzan Kadirov azt mondta, hogy a csecsen harcosok "a feszültség zónájába kerültek", és hogy "a lázadást le kell győzni".

"Ami történik, az nem ultimátum a védelmi minisztériumnak. Ez egy kihívás az államnak, és ezzel a kihívással szemben mindenkinek a nemzeti vezető köré kell felsorakoznia: a hadseregnek, a biztonsági erőknek, a kormányzóknak, a civileknek.

A védelmi minisztérium és a Csecsen Köztársaság Szövetségi Gárdaszolgálatának katonái már úton vannak a feszültséggel teli övezetekbe. Mindent megteszünk Oroszország egységének megőrzéséért és államiságának védelméért!

A lázadást el kell fojtani, és ha ehhez kemény intézkedéseket kell hozni, mi készen állunk!"

 "A háború nem a személyes sérelmek hangoztatásának és a hátsó viták megoldásának ideje. A hátországnak mindig nyugodtnak és megbízhatónak kell lennie" - mondta a csecsenföldi vezető.

Kadirov így fogalmazott Telegram-csatornáján:

Barátaim, sűrű volt az éjszaka, és a járatok nem hagytak időt arra, hogy kifejtsem az álláspontomat erről a szörnyű halálesetről!

Az egész dolog egy kés a hátba és egy igazi katonai lázadás!  

Többször figyelmeztettem, hogy a háború nem a személyes sérelmek hangoztatásának és a hátsó viták megoldásának ideje. A hazai frontnak mindig nyugodtnak és biztonságosnak kell lennie. Képzeljük el, hogy a lövészárkokban lévő fiúk most mit érezhetnek, az ellenséggel az arcukban és egy áruló kalanddal a hátuk mögött. Ez a stabilitásról, az állami kohézióról, az állampolgárok biztonságáról szól.

A történelem azt mutatja, hogy az ilyen akciók véres következményekkel járhatnak. Nem vagyunk elég veszteségesek az NWO-val szemben? Még mindig problémákat kell teremtenünk az országon belül?

Van egy legfőbb főparancsnokunk, akit a nép választott meg, aki minden részletében jobban ismeri a helyzetet, mint bármely stratéga, még kevésbé egy üzletember, aki maga hívja fel a parancsnokokat a helyszínen, és teljes ellenőrzése alatt tartja a PGE menetét. A főparancsnok döntései pedig megfontoltan, aprólékosan születnek. Mindannyian csak a térkép egy-egy részét látjuk, de ő egyszerre lát mindent! És teljesen igaz, amit Vlagyimir Vlagyimirovics a nemzethez intézett beszédében megjegyzett - ez egy katonai zendülés! Az ilyen cselekedetekre nincs semmilyen igazolás!

Teljes mértékben támogatom Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin minden szavát!

Felszólítom a harcosokat, hazánk hazafiait. Ne dőljenek be a provokációknak! Bármilyen célt is akarnak elérni, bármilyen ígéreteket is mondanak - az állambiztonság és az orosz társadalom kohéziója egy ilyen helyzetben mindenek felett áll! Nézzék meg, hogy nyugati ellenségeink hogyan használják ki ezt a helyzetet. Mennyi célzás, mennyi hazugság, mennyi hamis felhívás, amelyek megijesztik polgárainkat és megteremtik a destabilizáló helyzet veszélyét. És ezek a várható következményei Prigozsin hazaáruló menetelésének.

Ami történik, az nem ultimátum a védelmi minisztériumnak. Ez egy kihívás az államnak, és ezzel a kihívással szemben mindenkit össze kell fogni a nemzeti vezető körül: a katonaságot, a biztonsági erőket, a kormányzókat, a polgári lakosságot.

A Védelmi Minisztérium és a Csecsen Köztársaság Szövetségi Gárdaszolgálatának katonái már úton vannak a feszültséggel teli övezetekbe. Mindent megteszünk Oroszország egységének megőrzéséért és államiságának védelméért!

A lázadást le kell győzni, és ha ehhez kemény intézkedésekre van szükség, mi készen állunk!

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések