A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csaba drag queen lett és elhagyta Magyarországot - Videó


Csaba 2018-ban, a választások után érezte úgy, hogy LMBTQ-közösséghez tartozó drag queenként céltábla lógott a feje felett Magyarországon, és ezért egy olyan helyet keresett a párjával Európában, ahol jóval nagyobb jogegyenlőséget élvezhetnek a melegek, mint itthon. Így került Spanyolországba, ahol a Deutsche Welle egyik előadása előtt forgatott vele. 


Csaba egyébként erdélyi magyarként nagyon vágyott arra, hogy Budapesten élhessen, de ehhez képest nagyon elkeserítette a helyzet, amikor ott élve úgy érezte, hogy kormány propagandaeszközévé válik.

Úgy gondolom, hogy nekik ez működik ahhoz, hogy egy választást megnyerjenek, akár kétharmaddal. Az, hogy nem lehet házasodni, hogy csonkítják az LMBTQ emberek jogait (…) úgy voltam, hogy akkor miért fizetek én ugyanannyi adót?

Spanyolországban a jogrendszer nagyobb egyenlőséget ad az LMBTQ-közösség tagjainak, mint itthon, és ahol Csaba ott úgy érzi, szabadabban élhet.

Ezt a remek videót a Telex megrendelésére készítették el.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések