A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyöngyösi nagyon kiakadt: Karácsony és Márki-Zay mesélje már el, hogy mit pénzezgettek


Magyarázatot vár az ellenzéki párt elnöke, ha már „az ő »pénzezgetésük« miatt minket akarnak megbüntetni". 


Gyöngyösi Márton, a Jobbik-Konzervatívok elnöke videóban reagált arra, hogy „ismét megrendelte" nekik „a szokásos gigabírságot" az Állami Számvevőszéknél (ÁSZ) a Fidesz a választások közeledtével.

Ahogy arról beszámoltunk, nem ússza meg az ellenzék a tiltott külföldi kampányfinanszírozást. Sajtóhírek szerint akár 3-3,5 milliárd forint körüli büntetés is járhat hat ellenzéki pártnak, amiért a tavalyi országgyűlési választás kampányában külföldről kaptak anyagi támogatást.

Gyöngyösi a videóban – annak ellenére, hogy a Számvevőszék külön kérte, hogy a levelüket ne mutassa meg a nyilvánosságnak –, felmutatta azt a dokumentumot, amely véleménye szerint

„az ÁSZ újabb, fideszes megrendelésre írt vádirata" ellenük.

A Jobbik-Konzervatívok minden kampánypénzzel elszámolt

A felvételhez kísérőszövegben Gyöngyösi leszögezte, a Jobbik-Konzervatívok minden kampánypénzzel elszámolt. „Ezért most mások gyanús ügyleteit akarják rajtunk számon kérni. Szerintem úgy becsületes, ha mindenki a maga dolgaiért vállalja a felelősséget" – jelentette ki a pértelnök.

A bejegyzést azzal zárta, „kíváncsian várom Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely, valamint kollégáik magyarázatát, ha már egyszer

az ő »pénzezgetésük« miatt minket akarnak megbüntetni".

A fentiekhez azt is hozzáfűzte, a Fidesz azért teszi mindezt, „mert megerőltető volna neki olyan demokráciát játszani, ahol miden párt egyenlő eséllyel indulna a választáson" – hangoztatta Gyöngyösi Márton.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések