A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fidelitas-demonstráció a budapesti közgyűlés üléstermében


Az ellenzéki pártok külföldi finanszírozása ellen demonstrált a Fidelitas a budapesti közgyűlés szerdai ülésén. 


A demonstrálók Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetőjének napirend előtti felszólalása alatt egy "500 millió forint mikroadományokból? Kit néztek hülyének?" feliratú molinót feszítettek ki az ülésteremben. A molinón Soros György és fia, Alexander Soros, Márki-Zay Péter korábbi baloldali miniszterelnök-jelölt, Karácsony Gergely főpolgármester és Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke volt látható.

A demonstrálók két aktatáskából játékdevizát öntöttek egy adománygyűjtő dobozba, az ülés előtt pedig játék dollár-bankjegyeket helyeztek el az ülésterem székeire, valamint osztogattak az ülésterembe érkezőknek.

Hétfőn nyilvánosságra hozták a parlament nemzetbiztonsági bizottságának honlapján A 2022. évi magyarországi országgyűlési választások külföldi befolyásolása című összefoglaló jelentést hétfőn; a dokumentum szerint az egységes ellenzék támogatására szánt külföldi pénzek összege eléri a 4 milliárd 634 millió forintot.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések