A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fejszével támadt egy 37 éves férfi egy 17 éves fiúra, akiről azt hitte, hogy a volt élettársa szeretője


Emberölés bűntettének kísérlete és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészsége egy 37 éves férfival szemben, aki tavaly októberben fejszével támadt egy 17 éves fiúra egy Pápa környéki faluban – derül ki az ügyészség közleményéből. 


A vádirat szerint a férfi tudta, hogy a volt élettársától születetett gyermekeire gyakran vigyáz a nő barátnőjének 17 éves fia. A férfi személyesen soha nem találkozott a fiúval, de azt feltételezte, hogy viszonyt folytathat a nővel, ezért a közösségi oldalon szidalmazta.

Tavaly október 11-én este megjelent a család lakóhelyénél, és meglátta a fiatal motorkerékpárját a ház előtt. Előzetes bejelentés nélkül ittasan bement a házba, ahol a nappaliban a fiú épp a gyerekekkel együtt tévézett.

A férfi belekötött a fiatalba, és többször ököllel fejen és tarkón ütötte. A fiú a kazánházba menekült, a férfi követte és tovább bántalmazta, majd egy fejszét vett magához és annak élével ütött a fiú felé, aki szerencsésen elfordult az ütés elől és az utcára menekült.

A férfi oda is követte, próbálta utolérni, de a fiú elfutott előle. A férfi ekkor a fejszével nekiesett a motornak, majd egy közeli bozótosba lökte. Közel 37 000 forintos kárt okozott.

Az ügyészség börtönbüntetés kiszabását és közügyektől eltiltást kért az ügyben eljáró Veszprémi Törvényszéknél. A férfi próbaidőn volt, amikor a bűncselekményt elkövette, ezért az ügyészség azt is kérte, hogy a bíróság utólag rendelje el a korábban kiszabott felfüggesztett börtönbüntetés végrehajtását.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések