A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ezért „kellett” letartóztatni Donald Trumpot Tucker Carlson szerint


A politikai kommentátor szerint volt egy mondata Trumpnak, amitől kinyílt a bicska a washingtoni vezetők zsebében. 


Tucker Carlson, a Fox News egykori riportere Twitteren jelentkezett új videóval, melyben azt a hírt kommentálta, miszerint a volt amerikai elnököt letartóztatták. Szerinte már 2016 február 16-ától tudni lehetett, hogy Trump ellen bosszút forralnak, a kulcsmozzanat ennek megértéséhez pedig az amerikai külpolitikában kereshető.

Carlson szerint a washingtoni status quo abban merül ki, hogy Amerika proxyháborúkat folytat, majd éveken, adott esetben évtizedekig bizonygatják, hogy az adott háborúra szükség volt – és ha el is ismerik, hogy nem volt jó ötlet, akkor is azt állítják, hogy a szándékaik jók voltak, csak a végeredmény csúszott félre.

A politikai kommentátor szerint ezt a status quót rúgta fel Donald Trump, amikor egy Jeb Bush-sal folytatott vitában úgy fogalmazott:

Sosem kellett volna Irakba mennünk. Destabilizáltuk a Közel-Keletet. (...) Hazudtak. Azt mondták, tömegpusztító fegyverek vannak Irakban, de nem volt ott semmi. És tudták is, hogy nincs ott semmiféle fegyver".

Carlson szerint Donald Trump ezzel arra hívta fel a figyelmet, hogy az iraki háborúban a teljes amerikai vezetés (republikánus és demokrata képviselőket ideértve ) vétkes.

A videót megtekintheti itt:



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések