A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Pixar történetének első buzeráns karakterével jött az Elemi


A Disney Pixar bemutatta első "nem-bináris" karakterét a most megjelent Elemi című animációs filmben - írja a Mafab. 


A produkció eredeti szinkronjában Ava Hauser kölcsönözte a hangját Lake-nek,

Wade kisebbik testvérének, aki a they/them megszólítást használja.

Minderről maga Hauser adott hírt a közösségi médiában, aki "saját magát szintén nem binárisként" határozza meg.

"Ez egy hatalmas bejelentés. A Pixar első nem-bináris karakterét játszhatom. Ismerjétek meg Lake-et. Ma este nézem meg a mozikban a barátaimmal, szóval ti is megnézhetitek a mozikban, ha kíváncsiak vagytok rá" - írta Hauser.

Peter Sohn rendezésének főbb szinkronszerepeiben Catherine O'Hara, Wendi McLendon-Covey, Kari Wahlgren, Mamoudou Athie, Fred Tatasciore és Jonathan Adams hallhatók.

A Pixar kreatív igazgatója, Pete Docter nemrégiben hatalmas lelkesedésének adott hangott ahhoz fűződően, mekkora lelkesedéssel is vágta bele a világjárvány után ismét az Elemi munkálataiba.

"Peter Sohn egy rendkívüli mesélő, az Elemi hihetetlenül vicces, tele van szívvel, és őszintén szólva lenyűgöző látványt nyújt. Ez a film határozottoan a közönség számára készült" - mondta Docter.

Sajnos a gyermekvédelmi törvény most bealudt... a magyar mozikban 6 éves kortól javasolják a filmet. Katt ide!Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések