A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Villámgyors, remegős túrótorta liszt nélkül: tíz perc munka, és mehet is a sütőbe


A liszt nélkül készülő túrótortával tényleg alig van munka: csak keverd össze, a többit pedig bízd a sütőre.


Ez az egyszerű, liszt nélküli túrótorta azoknak is sikerélményt fog okozni, akik még kezdők a konyhában, vagy csak ritkán jutnak el odáig, hogy házi sütit készítsenek. Tésztája nincs is, csak a remegős krémből áll az egész édesség. A különlegesen finom ízért egyszerű vaníliás pudingpor felel.

Hozzávalók 8 szelethez

👉 1 kg túró
👉 15 dkg cukor
👉 10 dkg vaj
👉 6 tojás
👉 2 csomag vaníliás pudingpor
👉 1 teáskanál sütőpor
👉 vaj és liszt a forma kikenéséhez

Elkészítés:

A túrót villával törd át. Add hozzá a cukrot, a puha vajat, a tojásokat, a vaníliás pudingport és a sütőport, és fakanállal jól dolgozd össze az egészet. Egy 26 centis tortaformát vagy egy közepes méretű tepsit kenj ki vajjal, és szórd meg liszttel. Egyengesd el benne a túrókrémet, és told 180 fokos sütőbe 45-50 percre, amíg a beleszúrt tűre nem ragad már rá a tészta. Ekkor vedd ki, hagyd teljesen kihűlni, és csak utána szeleteld.

Tálalhatod porcukros szórással vagy friss gyümölcsökkel.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések