A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyöngyösi Márton tíz éve még a „cionista háttérhatalomról” beszélt, most szédert ünnepel


A Jobbik elnöke tíz éve anticionista gyűlésen szólalt fel, most a szédert ünnepli zsidó vezetőkkel és az amerikai nagykövettel.

Fokozott rendőri jelenlét mellett 2013 májusában tartotta meg a Jobbik Budapesten azt a tüntetést, amelyet a bolsevizmus és a cionizmus áldozatainak emlékére hirdettek meg a Zsidó Világkongresszus kapcsán. Ezen a demonstráción felszólalt Gyöngyösi Márton is, aki hosszan beszélt a „cionizmus bűneiről”. Akkor valószínűleg még Gyöngyösi Márton se tudhatta, hogy tíz évre rá az amerikai nagykövet társaságában fogja eltölteni a széder-esti vacsorát, kipával a fején.

A Jobbik-Konzervatívok jelenlegi elnöke akkori beszédében arról érkezett, hogy „azért kell mindenkit, aki Izrael állam politikáját és a cionizmus térhódítását kritizálja, az antiszemitizmus bélyegével ellátni, hogy azzal elkendőzzék, eltereljék a figyelmet a cionizmus bűneiről”.

Gyöngyösi Márton úgy folytatta, a világ „cionizmus szolgálatában álló zsidósága sötét szerepet játszott” a kommunista diktatúrák működtetésében. A pártelnök szavai szerint a zsidók iszonyatos gyalázatot követnek el Izraelben az ország megalakulása óta.

„Az a módszer, ahogy Izrael (...) kiszorítja az őshonos palesztin népet saját földjéről, olyan méretű genocídium, amit még a náci Németország ideológusai megcsodáltak volna” – mondta akkor Gyöngyösi Márton, aki most zsidó vezetőkkel ünnepelte a szédert, David Pressman amerikai nagykövet meghívására.

A 2013-as beszédet itt tudja visszahallgatni:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések