A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Érdemes volt neki filmszerepet adni, mi? Ismét a Facebookon lázít Noár nevű bohóc


Molnár Áron „noÁr”, a tanártüntetések egyik főszereplője videóban állt ki a pedagógusok státusztörvénye ellen, és arra szólította fel a döntéshozókat, hogy a „szabad oktatás érdekében a tanárokat szerinte gúzsba kötő törvényt” ne nyújtsák be, követőit pedig arra biztatta, vegyenek részt a hétfői tanártüntetésen is.


„Ne nyújtsák be a státusztörvényt! Találka hétfőn 16:00-kor a Kálvin téren! A kormány olyan törvényt készít elő, amely teljesen felforgatná az oktatási dolgozók és a diákok életét! Ezt nem hagyhatjuk. A státusztörvény többek között: megszüntetné a pedagógusok szólásszabadságát, politikusok és káderek hatáskörébe utalná a pedagógiai programok elfogadását, lehetővé tenné a pedagógusok és a szülők megfigyelését” – osztotta meg közösségi oldalán Molnár Áron agitátor.

„Most hétfőn 16 órakor megint kiállunk a pedagógusokat, diákokat és szülőket megalázó státusztörvény ellen és a szabad oktatás mellett” – mondta.

A hétfői "pedagógus"sztrájk és a délutáni tüntetés az új, még egyeztetés alatt álló pedagógus státusztörvény-tervezet, illetve az új teljesítményértékelési rendszer jelenlegi formájának bevezetése ellen irányul.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések