A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Későn kapcsolt az ittas sofőr, árokba lökött egy Vivarót a 42-esen


A baleset még tavaly októberben történt, a rendőrök most lezárták a nyomozást. 


A berettyóújfalui rendőrök befejezték annak a balesetnek a vizsgálatát, amit ittasan okozott egy osztrák férfi a 42-es főúton, áll a police.hu-n.

A 62 éves férfi még tavaly október 25-én 13 óra körül közlekedett a személyautójával Berettyóújfalu és Mezőpeterd között, a 42-es számú főúton. Előtte egy kisbusz haladt, ami a főút 39. kilométerszelvényében lassítani kezdett, mivel jobbra akart kanyarodni.

A gépkocsi osztrák sofőrje későn vette észre a lassítást, és hátulról nekiütközött a kisbusznak, ami az árokba csapódva állt meg

– olvasható a rendőrségi közleményben.


A balesetben a személyautó vezetője és a kisbusz két utasa könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök még a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak a sofőrökkel szemben, ami az osztrák állampolgár esetében pozitív értéket jelzett. Későbbi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a felelősségét a baleset okozásáért.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást vele szemben. A rendőrök elvégezték a szükséges eljárási cselekményeket, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések