A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

 Sokan a pohár után nyúltak vezetés előtt Somogyban a hétvégén


Ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök Somogy megye útjain, 18 esetben volt pozitív a szonda, közülük hárman balesetet szenvedtek.


Az elmúlt hétvége folyamán, november 18. és 20. között számos esetben merült fel ittasság gyanúja az ellenőrzött sofőröknél, akikkel szemben szabálysértési, közigazgatási, illetve büntetőeljárás indult. Vasárnap az alkoholfogyasztás három alkalommal is balesethez vezetett; Kadarkúton személyi sérülés történt, amikor egy kerékpáros gyalogossal ütközött, Siófokon és Ötvöskonyiban pedig anyagi káros balesetet okoztak a sofőrök.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az ittas vezetés és a bódító szer hatása alatt történő járművezetés negatív hatással van a közlekedés biztonságára és a vezetés minőségére. Szeszes ital fogyasztás hatására növekszik az észlelési idő, tompulnak a reflexek. További jelentős kockázatot jelent az, hogy az ittas vezetők általában a megengedett sebességet is túllépik.

 Árokba borult egy autó a 61-es körforgalmánál, Kaposmérőnél
Traktor vágott át egy gázcsövet Magyaregresen
Fejre állt egy autó Szulok és Homokszentgyörgy között
 Megpróbálta elrejteni anyja holttestét az erdőben a német férfi
 Quadot is lopott a somogyi koma, de rajtaütött D-Kokó a kutya

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések