A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

 Macsetével végzett a disznókkal egy büssüi betörő


A Kaposvári Járási Ügyészség állatkínzás és más bűncselekmények miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a negyvenes éveiben járó, többszörösen büntetett előéletű férfit, aki a sikertelen lopási kísérletét több állat megkínzásával bosszulta meg.


Az ittas férfi 2022 szeptemberében a kerítést megrongálva betört egy állattenyésztéssel foglalkozó tulajdonos büssüi ingatlanára azért, hogy onnan ellopjon egy sertést.

Magával vitt egy bozótvágó kést, azonban annyira részeg volt, hogy a kiszemelt állatot leölni nem, csak megsebesíteni tudta. Ettől dühében a macsetével válogatás nélkül ütlegelni kezdte a disznókat. Őrjöngésében két állatot olyan súlyosan megsebesített, hogy az egyik elpusztult, míg a másik sertés marandó egészségkárosodást szenvedett, de további állatot is megsebzett. A férfit a kaposvári rendőrkapitányság nyomozói azonban két napon belül megtalálták és elfogták.
 
A Kaposvári Járásbíróság vádlottat 3 év fegyházbüntetésre és 4 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az ítélet ellen az ügyészség hosszabb tartamú fegyházbüntetés kiszabása érdekében fellebbezett. 

Traktor vágott át egy gázcsövet Magyaregresen
Fejre állt egy autó Szulok és Homokszentgyörgy között
 Megpróbálta elrejteni anyja holttestét az erdőben a német férfi
 Quadot is lopott a somogyi koma, de rajtaütött D-Kokó a kutya
Gyilkosság? Egy eltűnt német nő holtteste került elő Kürtöspusztán

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések