A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Viktor: Több kihívás éri Európát, de Magyarország nem hagyja magát

 


A miniszterelnök a Kereszténydemokrata Internacionálé rendezvényére csatlakozott be videón. 

Európai politikai helyzetértékelésében elmondta: a földrészt többfajta kihívás éri egyidejűleg, az ukrajnai háború és a nyomában járó gazdasági válság, az illegális és egyre erőszakosabb migráció, valamint a nyugati neomarxista ideológia terjedése. A háborúról szólva Orbán Viktor elmondta:

Európa egységes a célok tekintetében, a legfontosabb az, hogy Oroszország ne jelentsen veszélyt Európa biztonságára, és ehhez szükség van egy szuverén Ukrajnára.

A miniszterelnök szerint az eszközök, különösen a szankciók kapcsán azonban eltérnek a vélemények. Hozzátette, hogy ezek a viták továbbra is velünk maradnak.

A gazdasági kérdésekkel kapcsolatban a kormányfő kiemelte: a rövidtávú célkitűzés a recesszió elkerülése. Közép-Európa gazdaságainak szerinte sikerülni fog, ugyanakkor a háború és a brüsszeli szankciók miatt megemelkedett energiaárak ezt nagyon megnehezítik. Orbán Viktor felszólalását azzal zárta:

a válságos időszakokban cselekedni kell és enyhíteni a bajt; Magyarország biztosan nem hagyja magát.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
PINTÉR és ORBÁN LEFEKÜDT a WHO-nak!!!
JÖN...JÖN...JÖN...a KEGYETLEN CION-GLOBALISTA DIKTATÚRA!!!
VÖRÖS FIGYELMEZTETÉS: A WHO új világjárvány-egyezménye a végső fázisban van, felülírná az alkotmányt, és szabadjára engedné az orvosi diktatúrát – figyelmeztet dr. Francis Boyle.
Most egy igazán megdöbbentő interjút és kritikus történetet mutatunk be a WHO új pandémiás egyezményéről, amelyet kifejezetten az alkotmány és az összes hazai törvény felülírására írtak minden nemzet számára világszerte!!!!
Honnan tudjuk ezt?
A szerződésszakértő dr. Francis Boyle tanulmányozta a javasolt szerződés szövegét, és mindezt elmagyarázza ebben a bődületes interjúban (lásd alább).
Ő az 1989-es Biological Weapons Anti-Terrorism Act szerzője, szakértője a szerződések tanulmányozásának és írásának.

… ebben az interjúban nyíltan figyelmeztet arra, hogy ennek az új WHO-szerződésnek – „WHO CA+”-ra keresztelve – az a célja, hogy felszabadítson egy globális orvosi diktatúrát, amely felülírná a helyi orvosokat, kórházakat, klinikákat, arra kényszerítve őket, hogy kövessék a WHO irányelveit olyan dolgokban, mint a maszkok, a karantén, a társadalmi távolságtartás és a gazdasági bezárások.

Olvasd el magát a szerződést a Keionline.org linken:
https://www.keionline.org/wp-content/uploads/ADVANCE_for_16_November_A_INB3_3_E.pdf

Ha ez a hivatkozás eltűnik, akkor keresd meg a biztonsági másolatot az NN szerverein:
https://www.naturalnews.com/Files/ADVANCE_for_16_November_A_INB3_3_E.pdf

Lényegében, a WHO új világjárvány-egyezménye az egész világot egy kínai típusú orvosi rendőrállammá változtatja, ahol a szuverén nemzeteknek, államoknak és magánszemélyeknek semmiféle elismert egészségügyi szabadságjoguk nincs!!!

És attól a naptól kezdve a világ kormányainak csak a saját biológiai fegyvereiket kell a saját népükre szabadítaniuk, hogy a szerződés rendelkezéseit hatályba léptessék.
Dr. Boyle az interjúban kifejezetten azt mondta nekem, hogy a kormányok “nürnbergi szintű bűnöket követnek el a civilek ellen”, és hogy ez az új WHO-szerződés megadja a népirtó kormányoknak a szükséges “fogakat” ahhoz, hogy bezárják, bebörtönözzék vagy deportálják lakosságukat!!!

Dr. Boyle globális figyelmeztetést kér, és azt, hogy ezt az interjút széles körben osszátok meg a riasztó megszólaltatása érdekében.

Minden a hatalomról és az ellenőrzésről, a Big Pharma profitjáról és a kommunista vezetésű WHO-nak a helyi egészségügyi intézkedésekért való felelősségéről szól.
…a WHO pandémiáról szóló egyezménye soha nem említi a “természetest” vagy “vitaminokat” vagy “gyógynövényeket”, de óriási hangsúlyt fektet a Big Pharma gyógyszereire és kötelező oltóanyagaira.

Még ennél is rosszabb, hogy a WHO Pandémiás Egyezménye globális cenzúrát követel mindenkivel szemben, aki nem ért egyet a WHO-val, lehetővé téve a WHO számára, hogy megszabja, mely hangokat vagy szervezeteket távolítsák el a technológiai platformokról. Lényegében ez teszi a WHO-t az „Igazság Minisztériumává”.
(…)