A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A 90 éves Vitray Tamás új párja egy régi kolléganője: harmadik válása után is társra talált


Vitray Tamás Kállay Boritól való válása után új párra talált egy régi, kedves kolléganője személyében. 

Vitray Tamásnak új párja van. A legendás televíziós 2022. november 5-én ünnepelte a 90. születésnapját, új társa szervezte meg azt a bulit, ahol barátai, egykori kollégái és tanítványai felköszöntötték.

Az ünneplést a Vígszínházban tartották, Rudolf Péter igazgató felajánlotta, ünnepeljenek a teátrumban.

Vitray Tamás közel a kilencvenhez döntött úgy, egyedülálló lesz. 2019 novemberében nagy meglepetést okozott, amikor kiderült, elválik harmadik feleségétől, Kállay Bori színésznőtől. Sokan nem értették, ennyi idősen miért válik el valaki, és azt a kérdést is feltették, nem fél-e attól, hogy idős korára egyedül marad.

- Ennek meg kellett történnie, és nem volt köze a koromhoz. 87 éves voltam, amikor a függetlenséget választottam. Ha 67 esztendős vagyok, akkor miért jobb? Úgy alakult, hogy egyszerűen nem volt szabad folytatnunk, mert nem vezetett volna semmi jóra. Hogy a másik fél hogyan gondolkozott, nem tudom, mert nem kérdeztem. Fontos, hogy magam döntsem el, hogy kizárólag tőlem függjön, hogy mi történjen velem, hogy mit kezdjek magammal - mondta még szeptemberben a Nők Lapjának.

A műsorvezető negyedik éve egyedül él, de nem magányos, és nem is egyedülálló. Az utóbbi időben folyton úton van: itthon és Svájcban egy régi kedves kolléganőjével dokumentumfilmeket készítenek. A Story magazinnak elárulta, ő az új párja. A hölgy szervezte titokban a születésnapi bulit is, de 12 nappal az ominózus nap előtt Vitray egy régi kollégája akaratlanul lebuktatta. 

Gyárfás Tamás ugyanis felhívta, hogy egy ismeretlen nő, akinek a nevét sem jegyezte meg, bejelentkezett nála azzal, hogy Vitray Tamásnak szervez születésnapi partit, őt is szeretné meghívni. Az érdekelte, valóban lesz-e ilyen bulija.

- Ő persze bánatos volt, hogy elszúrta a meglepetésemet. Egyébként soha nem megy sehova, legalábbis ilyen helyekre, ezért nagy dolog volt tőle, hogy megtisztelt a jelenlétével - mesélte a hetilapnak Vitray. 

Szörnyű gyerekkoráról mesélt az Ázsia Expressz szereplője
Liptai Claudiát 16 évesen elhagyta az édesanyja - az édesapjával töltött 3 hónap pokoli volt számára
Győzike zokogásban tört ki, amikor végleges búcsút vett az Ázsia Expressztől
Az 52 éves Melania Trump pöttyös-hófehér szettje mindent vitt: ilyen csinos volt férje nagy bejelentésén
  Rogán Cecília melltartó nélkül: bevállalós fotó készült a háromgyerekes üzletasszonyról
  Szabó Ádám új párja ez a szőke bombázó: válófélben lévő hírességbe szeretett bele
 Debreczeni Zita babapocakja szépen gömbölyödik: piros, testhezálló ruhában pózol
 Erős Antónia fia már 13 éves: Matyi az RTL műsorában szerepelt
 Cristiano Ronaldo szívszorítóan nyilatkozott elhunyt kisfiáról: a párkapcsolatára is hatással volt a tragédia

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések