A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az 52 éves Melania Trump pöttyös-hófehér szettje mindent vitt: ilyen csinos volt férje nagy bejelentésén


Melania Trump is megjelent Donald Trump nagy bejelentésén.

Melania Trump is részt vett azon az eseményen, amelyen Donald Trump bejelentette, 2024-ben elindul az amerikai elnökválasztáson.

Bár a volt amerikai elnök kapta a legnagyobb figyelmet az esti bejelentésen, a divat rajongói azonban nem mentek el amellett, milyen csinos volt Melania férje oldalán.

Az egykori first lady sok ötven feletti nő számára jelenthet igazi inspirációt: magyar idő szerint a szerda hajnali órákban egy kék színű, fehér pöttyös blúzt és egy hófehér ceruzaszoknyát viselt.


Trump a kampánynyitó beszédében kiemelte, az a terve, hogy újra naggyá tegye Amerikát a Republikánus Párttal, véleménye szerint az ország teljesen tönkremenne, ha további négy évig Joe Biden vagy a demokraták kormányoznának.

Várható volt, hogy hamarosan bejelenti újraindulását, már hónapok óta azt pletykálták, hogy erre készül. A 2020-ban elszenvedett vereségét sem tudta elfogadni, szerinte csalás történt a választásokon. Biden januári beiktatásán sem vett részt Melaniával, ezzel pedig megszegtek egy több évtizede tartó hagyományt.

Szabó Ádám új párja ez a szőke bombázó: válófélben lévő hírességbe szeretett bele
Debreczeni Zita babapocakja szépen gömbölyödik: piros, testhezálló ruhában pózol
Erős Antónia fia már 13 éves: Matyi az RTL műsorában szerepelt
Cristiano Ronaldo szívszorítóan nyilatkozott elhunyt kisfiáról: a párkapcsolatára is hatással volt a tragédia
Brad Pittet ezzel a barna szépséggel kapták le: Ines pár hónapja vált el színész férjétől

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések