A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Erős Antónia fia már 13 éves: Matyi az RTL műsorában szerepelt


Erős Antónia kamasz fia mindenkit lenyűgözött a Tehetség első látásra egyik fellépőjeként.

Erős Antónia 1998 óta majd’ mindennap feltűnik az RTL képernyőjén a Híradóban. Színfalak mögött ácsorgó, büszke édesanyaként viszont még nem láthattuk, nem véletlenül izgult a takarásban: kivételesen nem ő, hanem a fia állt a rivaldafényben.

Matyi a Tehetség első látásra november 13-ai adásában szerepelt. A 13 éves kamasz olyan dobszólót játszott a színpadon, hogy a versenyzők és a műsorvezető álla is leesett.

Matyi megjelenése egy rocksztárra hasonlított: hosszú hajjal, lezser bőrdzsekiben és szaggatott farmerben teremtett igazi koncerthangulatot a stúdióban.

A fiúnak már saját zenekara van, a bandájával a Sziget Fesztiválra is meghívást kapott. Igazi rocklegendák a példaképei: a Guns N’ Roses együttes és Slash a kedvencei - utóbbival a Volt Fesztiválon személyesen is találkozhatott.



Szülei hamar észrevették, van érzéke a zenéhez. Még beszélni sem tudott, amikor kiszúrták, hogy minden tárgyon ritmusra dobol.

- Attól kezdve, hogy fel tudott stabilan ülni, még egyéves sem volt, azt láttuk, hogy mindenen dobol. Gyanús volt, mintha ritmusokat is dobolt volna. Amikor már kicsit tudott beszélni, elvittük egy doboshoz, jól láttuk, a gyerekben benne van az X - mesélte a híradós a Fókuszban.

  Brad Pittet ezzel a barna szépséggel kapták le: Ines pár hónapja vált el színész férjétől
  Palvin Barbi szexi ruhában ment a Los Angeles-i premierre: nincs nála szebb a kommentelők szerint
  Kulcsár Edina babapocakja már ekkora: a testhezálló ruhában szépen gömbölyödik
 Kis Grófo ledöbbent, amikor a meglepték a DEAC-os fiúk
Kitálalt Tóth Andi szomszédja, Alekosz nyílt levélben állt bele az énekesnőbe
  Rúzsa Magdi ritkán látott férjével és az ikrekkel: együtt kirándult az egész család
  Szűcs Judithról ezért nem hallani jó ideje: a 69 éves énekesnő ezért tűnt el a rivaldafényből

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések