A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szűcs Judithról ezért nem hallani jó ideje: a 69 éves énekesnő ezért tűnt el a rivaldafényből


Szűcs Judith énekesnői pályája idén ötven éve indult, az elmúlt időben viszont eltűnt a reflektorfényből.

Szűcs Judith a ’80-as évek diszkókirálynőjeként lett ismert, szépsége és tehetsége mindenkit lenyűgözött. 1978-ban platinalemez lett a Táncolj még! című nagylemeze, ami hatalmas elismerést jelentett számára.

Az énekesnő az elmúlt időszakban kevesebbet szerepelt a médiában, és inkább a családjára, illetve a kiegyensúlyozottságára fókuszál.

Szűcs Judith elmondása szerint egyáltalán nem bánja, hogy már nincs a figyelem középpontjában. Élvezi a szabadidejét, amelyet szeretteivel és lányával, Fülöp Tímeával tölt.

登录或注册即可查看

到 Facebook 查看帖子、照片和更多内容。


 - Nem tűntem el, csak nem akarok mindenáron szerepelni! Sok helyre hívnak, különböző celebtévéműsorokba is, de megválogatom, hogy mire mondok igent. Ha eddig nem csináltam magamból bohócot, ezután sem fogok! - mondta a Meglepetésnek.

Az énekesnő és a zeneszerző, szövegíró Fülöp Csaba kapcsolatából 1985-ben egy gyermek született, Fülöp Tímea. Az immár 37 esztendős nő külsőre nagyon hasonlít az édesanyjára, azonban teljesen más dolgok érdeklik, mint Szűcs Judithot.

- Timit zavarta, hogy a hangját és a külsejét hozzám hasonlították, nyomasztó volt számára. Azt mondta, úgysem tudna jobban énekelni, mint én, akkor pedig felesleges ezt a pályát erőltetnie. Nem akart második Szűcs Judith lenni.

Szerelmével harmonikus kapcsolatban élnek együtt, az énekesnő úgy érzi, hogy ő az igazi számára.

- A párommal 13 éve vagyunk együtt, és szerintem mi már örökre összetartozunk. Csak azt sajnálom, hogy nem előbb találkoztunk, mert nála figyelmesebb férfit el sem tudok képzelni. És nem horkol, ami számomra nagyon fontos!


A 68 éves sztár elégedett az életével, a hétköznapokban az egyszerűségre és a kényelemre törekszik. Megnyugtatja a szerettei körében töltött idő, és csak egy nagy álma van még, amelyet szeretne, ha megvalósulhatna.

- Négyszer voltam az év énekesnője, több arany- és platinalemezem van, de Kossuth-díjat nem kaptam. Erre a kitüntetésre nagyon vágyom. Jólesne, ha fentről is elismernék, hogy évtizedeken át szórakoztattam a közönséget.

Szerinte az énekesek életéhez hozzátartozik, hogy mindig egyre többet és többet adjanak magukból, azonban egy cseppet sem bánja az eddigieket, és ha választhatna, újra erre az útra lépne rá.

登录或注册即可查看

到 Facebook 查看帖子、照片和更多内容。 - Ha újrakezdhetném, sem csinálnék mást. Ha felteszed a kérdést: "Ugye, táncolsz még?" Szemrebbenés nélkül rávágom, hogy igen! A színpadon szeretnék megöregedni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések