A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Perdöntő felvétel került elő a létavértesi gázolásról? –Videóval


A sofőr ügyvédje a Tényeknek beszélt a videóról.


Emberölés kísérletével gyanúsítják azt a férfit, aki tavaly nyáron szándékosan elütötte egy ismerősét Létavértesen, ráadásul két másik embert is megpróbált elgázolni – hangzott el a szombati Tényekben.

Augusztus 7-én 18 óra körül érkezett bejelentés, hogy Létavértesen két család összeverekedett a nyílt utcán. Több egység is azonnal a helyszínre ment, ahol véget vetettek a dulakodásnak, majd mentőt hívtak egy férfihez, akit a gyanú szerint egy autó ütött

Mint arra a hírműsor is emlékeztetett, a sofőr egy családi vitához ment kocsival, és a nyomozás szerint fékezés nélkül gázolta el a férfit, aki súlyosan megsérült. A gázolás után rokonai botokkal estek az autónak.

A sofőr ügyvédje nem érti, hogy védencét miért emberölési kísérlettel gyanúsítják, szerinte ugyanis csak véletlenül ütötte el az áldozatot, amit egy felvétel is bizonyít. – Az emberölési szándék az teljes egészében hiányzik az egész eljárásból – nyilatkozta a Tényeknek Lakatos Olivér, hozzátéve,

a felvétel minden kétséget kizáróan bizonyítja, hogy a sértett volt az, aki ügyfele által vezetett gépkocsi felé futva érkezik.

Az ügyben indított nyomozást a napokban zárta le a rendőrség. Az ügyészség heteken belül dönthet, mivel vádolják meg a gázolót, de ha marad az emberölési kísérlet, a férfi akár 15 évre is rács mögé kerülhet. A kocsit összetörő három haragos csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt felelhet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések