A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sokszínűség jellemezte a VII. Polgári Pikniket Marcaliban

Napsütéses időben rendezték meg Marcaliban a VI. Polgári Pikniket a hétvégén, amely az őszi időpontra való tekintettel a Marcali Oktoberfest elnevezést is kapta.

Az idei évben a Marcali és Környéke Hagyományőrző Ipartestület székházának szépen parkosított udvarán kapott helyet az egész napos összejövetel. Szaka Zsolt elnök a megnyitón elmondta, hogy a családias hangulat ellenére sikerült tartalmas programot összeállítani minden korosztály számára. A gasztronómiai élmények mellett, változatos zenei kavalkád, elfeledett mesterségek bemutatkozása, valamint családi találkozók színesítették a pikniket.

A sokszínűséget jól jellemezte, hogy Niklai János operett-táncdalénekes régi és mulatós slágerekkel, Budai Róbert szaxofonos előadóművész közismert dalokkal, Baranyi Lia könnyed slágereket adott elő. Külön színfoltot jelentett a talányos nevű U.F.F. Dance Kamara Együttes, amely vidám néptánccal örvendeztette meg a jelenlévőket.  Az est sztárvendége a marcali Oxana Együttes volt. A rendezvény fővédnöke Huszti Gábor, a Somogy Megyei Közgyűlés alelnöke közösségteremtő munkája elismeréseként emlékplakettel tüntette ki Poszáné Szabó Editet, Somogyszentpál polgármesterét.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések