A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Izraeli lap: A republikánus jelöltek kampányának középpontjában Soros György áll


A Haaretz felidézte, hogy Kari Lake kormányzójelölt gyakran hivatkozott a tőzsdespekulánsra kampánykörútja során. 

A Haaretz című izraeli lap arról írt, hogy az amerikai félidős választások beszámolója szerint Soros György a republikánus jelöltek egyik fő célpontja. A cikkben felhívták arra a figyelmet, hogy Kari Lake kormányzójelölt

„vitathatatlanul a ciklus legnagyobb republikánus hírességévé vált, sokan őt tartják Trump örökösének”.

A korábbi phoenixi híradós műsorvezető azután vált ismertté, hogy a 2020-as elnökválasztás eredményeinek érvénytelenítését követelte – idézték fel.

Lake: Soros és Cindy McCain összeesküvést szőttek az Egyesült Államok elpusztítására

A Haaretz szerint Lake gyakran hivatkozott Soros Györgyre a kampánykörútján. Többször hangoztatta, hogy „a zsidó származású milliárdos és Cindy McCain (John McCain szenátor özvegye) összeesküvést szőttek az Egyesült Államok elpusztítására, és egy globalista napirendet, egy új világrendet támogatnak”. A politikus mindezek mellett népszerűsítette a „nagy csere elméletét is”, mely szerint „a fehér amerikaiakat és európaiakat lecserélik a bevándorlókra”.

Finchem: A hazafiak elgázosításának most kell véget vetni

A lap az arizonai republikánus államtitkárjelöltet, Mark Finchem-et is idézte, aki úgy véli, hogy

„a demokraták összeesküdtek, hogy ellopják a választást Trumptól 2020-ban”.

Finchem azt is kijelentette, hogy az arizonai demokrata politikusok „hűségesek Soros Györgyhöz és az ugyancsak milliárdos Mike Bloomberghez”. Majd azzal folytatta, „azt akarják, hogy Arizona olyan legyen, mint Kalifornia. Sorost és Bloomberget és politikai céljaikat leszólni nem antiszemita.” 

„Ez egy politikai vita, nem vallási. Szeretem a zsidó népet, de nem szeretem az Amerikát gyűlölő marxistákat. A hazafiak elgázosításának most kell véget vetni" – tette hozzá Finchem.

Ezek a jelöltek potenciálisan olyan törvényhozókhoz csatlakoznának, akik az ország legszélsőségesebb politikusai közé tartoznak – tette hozzá a Haaretz.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések