A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A baloldal korábbi jelöltje nagyobb erőforrást tenne „a magyar Facebook moderálására”, ehhez pedig az amerikaiak segítségét kéri


Cserép János „lélekölőnek” tartja „jelenteni a rubeljobboldali szószólókat” – derül ki a politikus amerikai nagyövetség bejegyzése alá írt kommentjéből. 

Cserép János, a baloldal korábbi esztergomi jelöltje az amerikai nagykövetség egyik Facebook-bejegyzése alá írt kommentjében jelezte: nagyobb erőforrást tenne „a magyar Facebook moderálására” – szúrta ki a Mandiner egyik olvasója.

„Eléggé lélekölő, amikor az ember jelenti”

„Nem tudom, hogy a nagykövetségnek van-e bármi informális kapcsolata a Meta felé, de esetleg közbenjárhatna valaki, hogy nagyobb eroforrást tegyenek a magyar facebook moderálására.

Eléggé lélekölő, amikor az ember jelenti ezeket a moszkovita oldalakat és rubeljobboldali szószólokat, és csak az jön vissza, hogy ez nem sért közösségi szabályokat. Szerintem sért. És rendkívül káros”

–  fogalmazott bejegyzésében a korábbi baloldali jelölt.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések