A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fekete-Győr kiposztolta, hogy „ruszkik haza!”, gyorsan felvilágosították


„A ruszkik – már rég Otthon vannak... Ideje volna ezt észrevenni – még Önnek is” – szúrt oda egy kommentelő a korábbi Momentum-elnöknek. 

Fekete-Győr András a Facebook-oldalára kiposztolta október 23-án, hogy „Ruszkik haza!” Amint a korábbi pártelnök publikálta a bejegyzését, záporozni kezdtek rá a kommentek.

Gyorsan felvilágosították

Az internet népe gyorsan felvilágosította a Momentum rollermosdató expártelnökét, hogy egyrészt nem bátorság most ezt kimondani, mert nem releváns az üzenet (mint egy kommentelő fogalmazott: „ez az András beteg, nem is kicsit – minden tét nélkül játssza meg magát. Van olyan hely – nem is nagyon messze – ahol bizonyíthatná a bátorságát”), valamint pár évtizedet elkésett:

Fekete-Győr András húúúvazzee! Pár év(tized) késésben vagy!! Rollered tiszta?”

– szúrta oda a kommentelő.
 


Elkésett”

Több kommentelő is leszögezte Fekete-Győr Andrásnak, hogy elkésett. „Késtél Fegyőr!”; „Hú ez a hazafi nagyon lemaradt”; „Ez eddig aludt, most ébredt fel Hamupipőke álmából” – írták. Volt, aki szerint: „Keményen »bemondta«”, és olyan is, aki csak szimplán kijelentette:

Te ostoba!”

„Engedje meg a »tisztelt« Képviselő úr, hogy felhívjam egy apró de annál lényegesebb tényre a figyelmét ! – »A« ruszkik – már rég Otthon vannak... Ideje volna ezt észrevenni – még Önnek is” – fogalmazott egy másik kommentelő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések