A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tükröt mutatott a Daily Mail az álhírnek, hogy „nyugaton nem műtetnek át kiskorúakat”


Legalább 15 négy év alatti gyermeket utaltak be egy klinikához az elmúlt két évben ilyen célból – olvasható a portál cikkében. 

Egy hároméves gyermek szülei kitalálták, hogy a gyermekük transznemű – állítja a Tavistock gyermek gender klinika volt pszichiátere.

„Transzgyár”

Dr. Az Hakeem 12 évig, 2012-ig dolgozott a vitatott angol klinikán, és elmondta, hogy aggódik amiatt, hogy a személyzet által elkövetett eljárások „őrültségek” voltak, és a Tavistock klinikát „transzgyárnak” nevezte.

Háromévesek jöttek be... Láttam olyan szülőket, akiknek fiuk volt, de lányt akartak, vagy éppen fordítva... a szülők azt mondták: »Johnny sosem nézett ki fiúnak, ezért megváltoztattuk a nevét, és parókát tettünk rá«”

– mondta a pszichiáter a lap szerint. 

„Emlékszem, azt mondtam nekik, hogy ez őrültség. Amit teszünk, az őrültség. Ezek gyerekek. Ezek háromévesek” – idézte fel. Kifejtette, hogy több szülő is azért manipulálta transszá, vagy épp jelentette transszá a gyermekét, mert más nemű gyermeket szerettek volna.

Legalább 15 négy év alatti gyermeket utaltak be a klinikához az elmúlt két évben.

Ugyanennyi öt évest is beutaltak 2021 és 2022-ben – derül ki az írásból..

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések