Hirdessen itt

Elhíresült balatonszemesi igazoltatás: hivatalos személy elleni erőszak miatt indult nyomozás (VIDEÓ)

Büntetlen előéletűek voltak, de ellenszegültek a rendőri intézkedésnek, a többi már történelem.

Már több mint 650 ezren tekintették meg az interneten szélsebesen terjedő videót, amelyen egy szeptemberi közúti igazoltatás látható, ahol az autóban ülő pár felvette és felrakta a YouTube-ra, ahogy szerintük törvénytelenül igazoltatják őket.

Nem tudnak személyként igazoltatni, mert nem vagyok személy. Ember vagyok"

– mondta a férfi, akit épp igazoltatni akartak.

A férfi és párja nem mindennapi módon kifogásolták az igazoltatás menetét és annak következményeit, majd a tettlegességig bezárólag minden eszközt bevetettek a rendőrök ellen.



Az ügyészség pénteken közölte, a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és becsületsértés vétsége miatt rendelt el nyomozást az ügyben. A nyomozó ügyészség indítványozta a gyanúsítottak letartóztatását, a kényszerintézkedés elrendeléséről pénteken döntött a Kaposvári Járásbíróság.


 
Az ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki mindkét személyt és elrendelte őrizetüket. A büntetlen előéletű gyanúsítottak nem ismerték el a bűncselekmények elkövetését és panasszal éltek az őrizetbe vétel ellen.
 

Otthon fabrikált jogsival járnak a Magyarország-tagadók

Saját járművezetői igazolványuk van, szerintük a népszámlálás is jogsértő, és valószínűleg a híres rapper, Coolio sem természetes halált halt. A Mandiner a balatonszemesi igazoltatással fókuszba került összeesküvés-elméleteket gyártó csoportok közösségi oldalait böngészte.



Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
A 'Magyar Állam' jogképtelen!?
Már párszor napirenden volt ugyan ez a "téma" UCC...és egyebek kapcsán, de láthatólag most érett meg a nagyon gyors média és a hivatásos bűnvédők információéhsége!!!... - mert mindennek meg van a maga ideje.
Nem lenne meglepő, tudva, hogy a néhai pokolra került Simon Perez azt hebegte 2007-ben, hogy felvásárolták Magyarországot...!!!
Járjatok már utána Ti is, mert az eddigi képletbe nagyon is passzol ez az "ismeretlen".
Ha igaz, akkor nincs is miről beszélni, hiszen a magyarországi hivatalok nem jogképesek!!!...- ahogyan ezt naponta tapasztalhattuk/tapasztalhatjuk ezekben az unott zsidó pofáktól hemzsegő intézményekben.
Azt meg, hogy mindez mivel is jár, és milyen irritációkat okoz új ISRAHELLBEN…- azt a bőrünkön és az orrunkkal is kegyetlenül érezzük!!!
Ismeritek, van az a tipikus zsidó dogma, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj.
…és bármily meglepő ez sincs így ebben a tetves terrárium világban!!! Ahogyan kíméletlenek a következmények is, ha valamiről nem tudunk, vagy nem akarunk tudni, igaz!?

Fel is elevenítem ezt a héber megszállók által rendre agyonhallgatott hírt, mégpedig azt, hogy magyarországi szemita kormányunk 2004.11.12-én az USA-ban egy bejegyzett vállalat lett!!!
Hogy kik által történhetett mindez és hogyan iktatódhatott ez az undormány!?
Legyen annyi az alapinformáció, hogy az Amerikai Szövetségi Bank a FED és a Világbank csoport, igen fontos szerepet játszottak benne.
Mondhatni, hogy ezek az energiaszipolyozók (emberi és földanyai!!!) voltak a forrásai 1913-tól a jelen ideig tartó gazdasági történéseknek is!!!
Ezek a globál-cionisták generálták az első világpörkölést éppen úgy, mint az 1929-es ún. világgazdasági válságot, majd a második világháborút, a jelenlegi válságokat, oltáskényszerítéseket is; - miközben egy földet elborító mérgező szmog felhőt permeteztek fölénk az országokba lepetézett vállalati-kormányok létrehozásával!!!
Ezzel éhbérért dolgozó rabszolgákká és az idővel hadakozó kiszolgáltatott droidokká tették a még embernek látszódó, de lelketlenített egyedeket!!!
…és képzeljétek a föld összes nemzete észrevétlenül hagyta, hogy eltakarják a feje fölül a NAP-ot!!!
Végül is van egy háttérhatalom, akik nem a kormányok, hanem a pénzhatalom.
A kormányokon keresztül érték el azt, amit akartak és ugye a politikusbűnözőkből lettek a kormányok. Tehát ez a rendszer így épült fel Bábosok - Bank rendszer – Kormányzati rendszer – Politikai csoportok stb.

Ennek a rendszernek látszólag vége szakadhatna, mert egy emberi jogi csoport állt össze, vizsgálatokat és kutatásokat végezve az Amerikai Szövetségi Banknál FED, a Világbanknál, a Rockefellereknél és Rothschildoknál és a legtöbb reptilion „színháznál”!!!
A vizsgált egyének és vállalataik egy jogi folyamat során saját magukat kizárták a működésből, ezért aztán törölték őket a hivatalos nyilvántartásból. Tehát nincs többé ún. működési jogalapjuk. Be vannak zárva véglegesen. FORECLOSED (kizárták)